POSTANITE

NAŠ PARTNER

Watchmark je evropsko podjetje, ki proizvaja najnovejšo generacijo pametnih ur. Močna predanost celotne ekipe nam omogoča ustvarjanje inovativnih izdelkov, prilagojenih potrebam potrošnikov in najnovejšim trendom. V podjetju Watchmark cenimo inovacije in sledimo najnovejšim tehnološkim trendom. Naše ure združujejo elegantno obliko z naprednimi funkcionalnostmi, kar uporabnikom omogoča, da so na tekočem s časom in z lahkoto upravljajo svoje življenje. Ne glede na to, ali ste športni navdušenec, poslovnež ali modni navdušenec, so naše pametne ure prilagojene vašim potrebam.

O NAS
inteligentne ure

Imamo široko paleto pametnih ur, tako da lahko vsakdo najde nekaj zase. Naše pametne ure so razdeljene v 3 kategorije:

Cardio - modeli, ki so običajno namenjeni merjenju zdravstvenih funkcij. Opremljeni so z visokokakovostnimi senzorji priznanih tujih podjetij, zato so meritve zelo natančne.

Fashion - modeli, zasnovani z mislijo na modo. Niso le funkcionalni, temveč so tudi videti elegantno.

Outdoor - Športni modeli imajo številne funkcije, ki pomagajo pri izvajanju vseh športov.

Največja prednost sodelovanja z nami je, da od nas prejmete izdelek, ki obstaja v zbirki podatkov prodajnih platform, kot so Zalando, Amazon, Decathlon, Empik, Morele ali Allegro. S tem prihranite dragoceni čas, saj vnos izdelka traja le nekaj minut. Ni vam treba skrbeti za opis, fotografije ali tehnične parametre. Z vnosom kode EAN na teh platformah je izdelek pripravljen za uvrstitev na seznam.

Nahajamo se v Vroclavu, od koder je blago poslano. Vedno si prizadevamo, da so naši pogodbeni partnerji v celoti zadovoljni s sodelovanjem z našim podjetjem.

KONTAKTIRAJTE NAS

E-naslov

b2b@watchmark.com

NASLOV

Paprotna 7, 51-117 Wrocław, Poljska

NAŠI PARTNERJI
close Nakupovalni voziček
close Nakupovalni voziček

Registracija novega računa