§ 1 Splošne določbe

1.1 Spletna trgovina je dostopna na naslovu https://www.watchmark.si/, upravlja pa jo podjetje Ampliton Specjalistyczne Gabinety Protetyki Słuchu Grzegorz Dubrowski, ul. II Armii Wojska Polskiego 32, Witoszyn, 68 - 131 Wymiarki, NIP 924 133 98 68, REGON 080290725, e-pošta info@ampliton.pl.

1.2 Trgovina Watchmark opravlja maloprodajo prek interneta. Naročila se sprejemajo prek spletne strani https://www.watchmark.si/.

1.3 Kupec ima pravico in dolžnost uporabljati spletno trgovino v skladu z njenim namenom. Prepovedana je uporaba nezakonitih vsebin.

1.4 Definicije, uporabljene v pravilniku, se nanašajo na:

(a) spletno trgovino, ki jo upravlja družba Ampliton Grzegorze Dubrowski, v nadaljevanju "trgovina" - Watchmark- sprejemanje naročil na spletni strani https://www.watchmark.si.

(b) Stranka - fizična oseba, pravna oseba ali organizacijska enota, ki uporablja spletno trgovino in zlasti opravlja nakupe.

(c) Pravila - naslednja pravila, ki določajo pravila za nakupovanje v Spletni trgovini.

d) Izdelek, v nadaljevanju "izdelek" - premičnina, ki je na voljo v spletni trgovini in je predmet kupoprodajne pogodbe med stranko in spletno trgovino.

§ 2 Storitve spletne trgovine

2.1 Spletna trgovina ponuja naslednje storitve

(a) omogoča nakup izdelkov iz ponudbe Spletne trgovine prek obrazca za naročilo.

(b) upravljanje kupčevega računa v Trgovini - pogodba je sklenjena za nedoločen čas.

(c) omogočanje strankam, da izrazijo svoje mnenje o izdelkih v Trgovini.

(d) zagotavljanje poslovnih in tržnih informacij v elektronski obliki - glasila.

2.2. Stranka lahko kadar koli odstopi od pogodbe o zagotavljanju računa stranke brez navedbe razlogov in brez plačila kakršnih koli stroškov tako, da pošlje elektronsko sporočilo na naslov info@ampliton.pl ali pisno na naslov AMPLITON Grzegorz Dubrowski, ul. II Armii Wojska Polskiego 32, Witoszyn, 68-131 Wymiarki, z zahtevo za izbris računa stranke, pri čemer navede elektronski naslov, ki je trenutno registriran v trgovini.

§ 3 Pogoji uporabe

3.1 Stranka lahko ustvari individualni račun tako, da izpolni obrazec za registracijo in navede naslednje podatke: Ime, priimek, telefonska številka, e-pošta.

3.2 Stranka lahko trgovino uporablja brez registracije računa. Stranka, ki nima registriranega računa, mora v obrazcu za naročilo navesti podatke, potrebne za dostavo naročenih izdelkov.

3.3 Informacije, ki so na voljo na spletnem mestu trgovine, predstavljajo vabilo k sklenitvi pogodbe.

3.4 Cene izdelkov, navedene na spletnem mestu v poljskih zlotih, so bruto cene z vključenim DDV

3.5 K ceni izdelkov se prištejejo stroški dostave, katerih višina je odvisna od izbrane možnosti dostave in načina plačila. Cena, navedena na spletnem mestu ob naročilu, je za stranko zavezujoča in dokončna. Cene naročenih izdelkov po oddaji naročila ni mogoče spremeniti.

3.6 Naročila bo dostavil prevoznik, ki ga bo izbrala stranka.

3.7 Stroški bodo navedeni med postopkom naročanja in bodo odvisni od vrednosti naročila, teže in velikosti pošiljke pred potrditvijo naročila.

§ 4 Nakupi v trgovini

4.1 Naročila je mogoče oddati 24 ur na dan, 7 dni na teden.

4.2 Če želite oddati naročilo, morate izbrani izdelek dodati v košarico, nato izbrati način dostave in način plačila ter potrditi naročilo.

4.3 Na vaš e-poštni naslov bo poslana potrditev naročila.

4.4 Oddaja naročila s strani kupca pomeni oddajo ponudbe za sklenitev pogodbe o nakupu naročenega izdelka.

§ 5 Pogoji in plačilni pogoji

5.1 Kupec je dolžan najkasneje v 72 urah od datuma naročila plačati celotno ceno + stroške dostave kupljenega izdelka.

5.2 Plačilo se izvede s plačilnimi sredstvi, ki jih sprejme in ponudi upravitelj:

a) plačilo ob dostavi - plačilo se opravi kurirju ob prevzemu pošiljke s strani kurirja,

b) elektronsko plačilo prek sistema PayPal

§ 6 Odstop od pogodbe

1. Kupec ima pravico odstopiti od te pogodbe v 14 dneh brez navedbe razloga.

2. Drugi odstopni rok se izteče po 14 dneh od dneva, ko stranka prejme blago.

3. Kupec obvesti trgovino o odstopu od pogodbe tako, da izpolni obrazec na tej strani. Po registraciji obrazca za odstop od pogodbe bo kupec na navedeni elektronski naslov prejel potrdilo o oddaji obrazca skupaj s številko zahtevka. Za spoštovanje roka za odstop od pogodbe zadostuje, da kupec pošlje informacije o uveljavljanju pravice do odstopa od pogodbe pred iztekom roka za odstop od pogodbe.

4. Vračilo je treba poslati na naslov WATCHMARK, Packeta International_ DPD d.o.o.,  Logistične storitve d.o.o. Depo Maribor, Tržaška cesta 43, 2000 Maribor. Pošiljki je treba priložiti kupljeno blago brez napak, številko vloge, prejeto v elektronskem sporočilu, in dokazilo o nakupu.

5. Vračilo bo izvedeno z istim načinom spletnega plačila ali z bančnim nakazilom v 14 delovnih dneh po prejemu vrnjenega blaga v trgovini.

6. Potrošnik je odgovoren za vsako zmanjšanje vrednosti blaga, ki je posledica uporabe, ki presega tisto, ki je potrebna za ugotovitev narave, značilnosti in delovanja blaga.

§ 7 Pritožbe v zvezi z izdelki

1. Vsak izdelek, kupljen v Trgovini, je mogoče reklamirati v 24 mesecih po prejemu.

2. Če želite vložiti pritožbo glede izdelka, morate izpolniti obrazec na strani https://www.watchmark.si/content/11-pritozbe. 

3. Izpolnite ga:

- Vpišite e-poštni naslov, ki ste ga navedli v naročilu

- Dodajte fotografijo ali videoposnetek, ki prikazuje, v čem je težava

- V polju za sporočilo opišite težavo, navedite, kaj želite (zamenjavo ali vračilo), in navedite številko računa za morebitno vračilo.

3. Ko boste izpolnili obrazec, boste prejeli sporočilo, da smo vam dodelili številko za vašo pritožbo.

4. Vaš zahtevek bo obravnavan v 30 dneh po prejemu.

§ 8 Varstvo podatkov

8.1 Soglasje naročnika za obdelavo osebnih podatkov v smislu zakona z dne 29. avgusta 1997 o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. 2002, št. 101, poz. 926, s spremembami) je prostovoljno, vendar odsotnost soglasja za obdelavo osebnih podatkov preprečuje sklenitev pogodbe in izvršitev naročila

8.2 Naročnik lahko da soglasje za obdelavo svojih osebnih podatkov za namene trženja v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov z dne 29. avgusta 1997 (tj. Recueil des lois 2002, št. 101, točka 926, s spremembami) in za posredovanje teh podatkov tretjim osebam za zagotavljanje reklamnega gradiva in informacij o promocijskih in tržnih dogodkih ter za delovanje spletne trgovine

8.3 Upravljavec podatkov je družba Ampliton Grzegorz Dubrowski, ul. II Armii Wojska Polskiego 32, Witoszyn, 68 - 131 Wymiarki, NIP 924 133 98 68, REGON 080290725

§ 9 Končne določbe

9.1 V zvezi z zadevami, ki niso urejene v teh splošnih pogojih, se uporabljajo splošno veljavne določbe poljskega prava, zlasti civilni zakonik in določbe Zakona o pravicah potrošnikov z dne 30. maja 2014 (Uradni list 2014, št. 827)

9.2 Izvajalec mora izdelke dobaviti brez napak

9.3 Podjetje ni odgovorno za kakršno koli napačno navedbo, ki jo je podal naročnik

9.4 Družba si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev brez navedbe razloga. Uporabniki bodo o takšnih spremembah obveščeni

9.5 Pravilnik začne veljati 1. julija 2016.

close Nakupovalni voziček
close Nakupovalni voziček

Registracija novega računa