Elektronska plačila s storitvijo PayPal

PayPal je storitev, ki vam omogoča plačevanje, pošiljanje denarja in prejemanje plačil brez razkrivanja vaših finančnih in osebnih podatkov. Ko je denar nakazan na vaš račun, je vaše naročilo dokončano in poslano.

Prednosti

  • Varnost - vaši osebni in finančni podatki so pri nas na varnem. Da bi jih zaščitili in zmanjšali tveganje spletnih goljufij, PayPal uporablja najnovejšo tehnologijo za šifriranje podatkov in njihovo zaščito pred goljufijami in nepooblaščenimi transakcijami.
  • Priročnost - Če želite izvesti spletno plačilo, preprosto izberite PayPal, se prijavite in potrdite plačilo na strani za obdelavo plačil.
  • Hitrost - Kliknite logotip PayPal in izberite enega od načinov plačila, ki so na voljo na tej strani. Če še nimate računa PayPal, boste preusmerjeni na spletno mesto storitve, kjer se lahko hitro registrirate in dokončate transakcijo z dodajanjem želenega načina plačila.

Dobava po povzetju

Pošiljka po povzetju je vrsta kurirske dostave, pri kateri prejemnik plača šele ob dostavi. Plačilo (za vsebino in dostavo) se izvede ob dostavi. Pošiljka po povzetju je alternativa predplačani dostavi, ki se plača vnaprej s tradicionalnim bančnim nakazilom ali hitrim spletnim plačilnim sistemom.

Prednosti

  • Brez formalnosti in z možnostjo hitrejšega nakupa. Preprosto naročite želeno blago in počakajte na dostavo.
  • Idealna rešitev, če nimate bančnega računa in iz različnih razlogov ne morete plačati prek spleta.
  • Hitra dostava - pošiljka je poslana takoj, ne da bi čakali na plačilo.
close Nakupovalni voziček
close Nakupovalni voziček

Registracija novega računa