Politika zasebnosti na www.watchmark.si

1. Splošne informacije

Storitev Watchmark upravlja podjetje AMPLITON Specjalistyczne Gabinety Protetyki Słuchu Grzegorz Dubrowski.

Spletna stran izvaja naslednje funkcije za pridobivanje informacij o uporabnikih in njihovem vedenju:

a. S pomočjo podatkov, ki jih prostovoljno vnesete v obrazce.

b. S shranjevanjem piškotkov v končne naprave.

c. Z zbiranjem dnevnikov spletnega strežnika s strani upravljavca gostovanja AMPLITON Specjalistyczne Gabinety Protetyki Słuchu Grzegorz Dubrowski, ki jih najdete na naslovu www.watchmark.si.

2. Informacije v obrazcih

1. Storitev zbira informacije, ki jih uporabnik posreduje prostovoljno.

2. Storitev lahko beleži tudi podatke o parametrih povezave (datum in čas, naslov IP).

3. Podatki iz obrazca bodo tretjim osebam razkriti le s soglasjem uporabnika.

4. Podatki iz obrazca lahko predstavljajo nabor potencialnih strank, ki jih ponudnik storitev vpiše v register, ki ga vodi Generalni inšpektorat za varstvo osebnih podatkov.

5. Podatki, vneseni v obrazec, bodo obdelani za namen, ki izhaja iz funkcije zadevnega obrazca, npr. za izvedbo naročila storitve ali poslovnega stika.

6. podatki, vneseni v obrazce, se lahko posredujejo subjektom, ki zagotavljajo določene tehnične storitve - to vključuje zlasti posredovanje informacij o imetniku registrirane domene subjektom, ki upravljajo internetne domene (zlasti Mreži za znanstveno in akademsko računalništvo - NASK), plačilnim službam ali drugim subjektom, s katerimi ponudnik storitev sodeluje v ta namen.

3. Informacije o piškotkih

1. Spletno mesto uporablja piškotke

2. Piškotki so računalniški podatki, večinoma besedilne datoteke, ki se shranijo v končno napravo uporabnika storitve in so namenjeni uporabi spletnega mesta storitve. Piškotki običajno vsebujejo ime spletnega mesta, s katerega izvirajo, trajanje shranjevanja na terminalski napravi in edinstveno številko.

3. Tretji subjekt, ki namešča piškotke v uporabnikovo končno napravo in ima dostop do njih, je ponudnik storitve.

4. Piškotki se uporabljajo za naslednje namene:

(a) Za ustvarjanje statističnih podatkov, ki nam pomagajo razumeti, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto, da lahko izboljšamo strukturo in vsebino spletnega mesta;

(b) Za vzdrževanje seje uporabnika spletnega mesta (po prijavi), tako da uporabniku ni treba ponovno vnašati uporabniškega imena in gesla na vsaki podstrani spletnega mesta;

(c) za ustvarjanje uporabniškega profila za prikazovanje prilagojenega gradiva v oglaševalskih omrežjih, zlasti v Googlu.

5.Na spletni strani se uporabljata dve glavni vrsti piškotkov: "sejni piškotki" in "trajni piškotki". Sejni piškotki so začasni piškotki, ki so shranjeni v uporabnikovi terminalski napravi, dokler se uporabnik ne odjavi, zapusti spletnega mesta ali zapre programsko opremo (spletni brskalnik).

6. Programska oprema spletnega brskalnika praviloma privzeto omogoča shranjevanje piškotkov v uporabnikovi končni napravi. Uporabniki spletnega mesta lahko v zvezi s tem spremenijo svoje nastavitve. Spletni brskalnik omogoča brisanje piškotkov. Piškotke je mogoče tudi samodejno blokirati. Podrobne informacije o tem najdete v pomoči ali dokumentaciji spletnega brskalnika.

7. Če omejite uporabo piškotkov, lahko to vpliva na nekatere funkcije, ki so na voljo na spletnem mestu.

8. Piškotke, nameščene in uporabljene v končni napravi uporabnika storitev, lahko uporabljajo tudi oglaševalci in partnerji, ki sodelujejo s ponudnikom storitev.

9. Priporočamo, da preberete izjave o zasebnosti teh podjetij in se seznanite z njihovimi pravili o uporabi piškotkov v statistiki

10. Piškotke lahko uporabljajo oglaševalska omrežja, zlasti Google, za prikazovanje prilagojenega oglaševanja na podlagi uporabe spletnega mesta. V ta namen lahko shranijo podatke o navigacijski poti uporabnika ali času, porabljenem na določeni strani.

11. Kar zadeva podatke, ki jih oglaševalska mreža Google zbira o uporabniških nastavitvah, lahko uporabnik pregleduje in spreminja podatke iz piškotkov z naslednjim orodjem: https://www.google.com/ads/preferences/.

4. Dnevniki strežnika

1. Informacije o določenih uporabniških vedenjih se beležijo v strežniških dnevnikih. Te informacije se uporabljajo izključno za upravljanje storitve in zagotavljanje čim bolj učinkovitega delovanja ponujenih storitev gostovanja.

2. Prikazani viri so označeni z naslovi URL. Poleg tega se lahko zabeležijo naslednji podatki:

(a) čas prejema zahteve,

(b) čas pošiljanja odgovora,

(c) ime odjemalske postaje - identifikacija prek protokola HTTP,

(d) informacije o napakah, ki so se pojavile med transakcijo HTTP,

(e) URL strani, ki jo je uporabnik predhodno obiskal (povezava), če je bilo spletno mesto obiskano prek povezave,

(f) informacije o brskalniku,

(g) informacije o vašem naslovu IP.

3. Zgornje informacije niso povezane z določenimi posamezniki, ki obiščejo spletno mesto.

4. Te informacije se uporabljajo samo za namene upravljanja strežnika.

5. Razkritje podatkov

1. Podatki bodo razkriti tretjim osebam samo v skladu z zakonom.

2. Podatki, ki identificirajo osebo, bodo razkriti le z njenim soglasjem.

3. Upravljavec bo morda moral podatke, zbrane prek spletnega mesta, razkriti pooblaščenim organom v okviru zakonskih določb.

6. Ravnanje s piškotki: Kako se soglasje daje in preklicuje v praksi?

Če ne želite prejemati piškotkov, lahko spremenite nastavitve brskalnika. Upoštevajte, da lahko onemogočanje piškotkov, ki so potrebni za preverjanje pristnosti, varnost in ohranjanje uporabniških nastavitev, oteži in v skrajnem primeru onemogoči uporabo spletnega mesta.

Če želite upravljati nastavitve piškotkov, izberite svoj brskalnik/sistem s spodnjega seznama in sledite navodilom:

a. Internet Explorer

b. Chrome

c. Safari

d. Firefox

e. Opera

f. Android

g. Safari (iOS)

h. Windows Phone

i. Blackberry

Informacije o spletnem reševanju sporov v skladu s členom 14(1) ODR (spletno reševanje sporov):

Evropska komisija potrošnikom ponuja možnost reševanja sporov v elektronskem poslovanju v skladu s členom 14(1) ODR (spletno reševanje sporov) na eni od platform. Platforma (http://ec.europa.eu/consumers/odr) služi kot kontaktna točka za potrošnike, ki lahko izvensodno rešujejo spore, ki izhajajo iz spletnih nakupov in pogodb o storitvah.

close Nakupovalni voziček
close Nakupovalni voziček

Registracija novega računa