NAJBOLJŠI

PAMETNA URA JE TU!

Watchmark je evropsko podjetje, ki proizvaja najnovejšo generacijo pametnih ur. Močna predanost celotne ekipe nam omogoča ustvarjanje inovativnih izdelkov, prilagojenih potrebam potrošnikov in najnovejšim trendom. V podjetju Watchmark cenimo inovacije in sledimo najnovejšim tehnološkim trendom. Naše ure združujejo elegantno obliko z naprednimi funkcionalnostmi, kar uporabnikom omogoča, da so na tekočem s časom in z lahkoto upravljajo svoje življenje. Ne glede na to, ali ste športni navdušenec, poslovnež ali modni navdušenec, so naše pametne ure prilagojene vašim potrebam.

AVANSAT
TEHNOLOGIJA

Družino blagovne znamke Watchmark sestavljajo izkušeni inženirji in strokovnjaki, ki zagotavljajo, da je vsaka pametna ura edinstvena. Za zagotavljanje najboljše kakovosti sodelujemo s proizvajalci, kot so Sony, LG, Bosch in Texas Instruments.

Za vse naše izdelke velja 2-letna garancija in strokovne storitve. Prizadevamo si biti vodilni na vseh trgih, na katerih delujemo. Všeč nam je, kar počnemo, in želimo, da naše stranke vsak dan z veseljem nosijo naše izdelke.

Naše pametne ure vam ne pomagajo le pri merjenju zdravstvenega stanja in telesne vadbe, temveč zaradi svoje zasnove služijo tudi kot modni dodatek k vašim oblačilom. Visoko kakovost naših izdelkov potrjujejo številni testi, ki so jih opravili strokovnjaki v letovišču Czarna Góra.

DOLGOLETNE IZKUŠNJE

Imamo dolgoletne izkušnje v panogi, v kateri delujemo. Zato lahko naše izdelke najdete pri zanesljivih partnerjih, kot so: Amazon, Zalando, Decathlon ali Modivo. Vedno si prizadevamo, da bi bile naše stranke z našimi izdelki popolnoma zadovoljne.

close Nakupovalni voziček
close Nakupovalni voziček

Registracija novega računa