• -57,00 €
  • Nov

Watchmark - Maverick Rjava

52,00 € Shrani 57,00 €
109,00 €
Z DDV
Maverick Rjava
100 Izdelkov

Srebrna z rjavim in črnim pasom iz silikonskega usnja

Kataloška številka: Maverick

Serija: Mode

Colore: Maverick Rjava usnje
 

Bodite na tekočem

Na zaslonu pametne ure so prikazana obvestila iz aplikacij družabnih omrežij, besedilna sporočila in dohodni klici. Vidite lahko začetek poslanega sporočila, tako da takoj veste, o čem govorite. Prav tako imate možnost, da sprejmete ali zavrnete klice, ne da bi pri tem uporabili telefon. S prilagajanjem pametne ure svojim potrebam lahko izberete opomnike, ki vam pomagajo pri rednem pitju vode ali vas opozorijo, če ste predolgo zadihani.

Pametna ura prebere ime stika, ki vas kliče. Prijetno boste presenečeni nad kakovostjo klicev, ki jih opravite neposredno z uro Smartwatch. Opremljena je z visokokakovostnim zvočnikom in mikrofonom, ki med klicem zelo dobro zajema zvoke. Ko boste enkrat imeli možnost opravljati klice brez uporabe rok, se ne boste nikoli več vrnili k opravljanju klicev. Na voljo je tudi dnevnik zadnjih klicev in možnost dodajanja do 20 stikov v pomnilnik pametne ure za lažje iskanje.

Športne funkcije

Med športnimi načini lahko izbirate med telesnimi dejavnostmi, kot so hoja, tek, kolesarjenje, skakanje, badminton, košarka, nogomet, notranji tek, joga, prost trening in orbiter. Vsak dan šteje tudi vaše korake in beleži vašo spontano telesno dejavnost, ne le vadbo. Ne pozabite: redna telesna vadba je izjemno pomembna za vaše telesno in duševno zdravje. Med dejavnostjo se beležijo čas, intenzivnost, razdalja, pot v aplikaciji, število korakov, kalorije in srčni utrip. To so vsi osnovni parametri, ki vam pomagajo analizirati vašo športno zmogljivost in pot do ciljev.

Najpomembnejše prednosti

Ura spremlja vaše nastavitve in jih beleži v posebni aplikaciji, da lahko razvijete nove in boljše navade.

Torch

Pametno uro lahko uporabljate kot svetilko in neposredno na zapestju.

Klici

S pametno uro lahko sprejemate in opravljate klice ter pri tem ohranjate visoko kakovost zvoka.

Vreme

Funkcija vremenske napovedi v vaši pametni uri vas obvešča o trenutnih razmerah na prostem.

Pulz*

Vgrajeni senzor srčnega utripa spremlja vaš srčni utrip čez dan ali med treningom.

Monitor spanja

Ura zbira podatke o vedenju med spanjem in pomaga izboljšati kakovost spanja.

Personalizacija

Ustvarite videz, ki vam ustreza! V glavnem meniju lahko izbirate med 4 predlogami za oblikovanje, večino gradnikov pa dodajate in odstranjujete prek kontekstnega menija. Tako lahko hitro dostopate do funkcij, ki jih najbolj potrebujete. Izbirate lahko med neskončnim številom obrazov ure, ki se spreminjajo glede na izbrano vrstico in slog. Se želite vrniti na aplikacije, ki ste jih nazadnje uporabljali? Na posebnem dodatnem zaslonu jih boste zlahka našli. Priložen je dodaten komplet trakov. Tako lahko elegantno različico hitro spremenite v športni silikonski trak. Tako vam ni več treba menjati ure in čez dan izgubljati svojih odčitkov in zgodovine. Ne glede na to, ali ste v službi, na treningu ali se preoblačite - vse, kar potrebujete, je pametna ura, ki vam vedno ustreza.

Daljinsko upravljanje fotoaparata in glasbe

Ko uro Maverick povežete z mobilnim telefonom, lahko predvajanje glasbe v pametnem telefonu upravljate na daljavo. Glasbene skladbe lahko zaženete, ustavite in zamenjate, ne da bi vam bilo treba vsakič iskati telefon. Skupinske fotografije in selfi portreti so vedno na voljo in jih lahko preprosto posnamete na daljavo. Samo pripravite kamero telefona, jo nastavite in posnemite fotografijo s pametno uro ob sebi. Nikoli več ne boste zamudili popolnega posnetka ali ujetega trenutka.

Poskrbite zase

Pametne ure iz Watchmark lahko spremljajo zdravstvene funkcije, kot so srčni utrip, krvni tlak in nasičenost. Meritve lahko kadar koli aktivirate v aplikaciji ali jih nastavite, da se izvajajo v razpoložljivih časovnih intervalih. Pametna ura je vedno z vami in se odziva na razlike v krvnem tlaku, srčnem utripu in stresnih situacijah. Če ti parametri odstopajo od normale, se to odraža v meritvah. Žal nihče od nas ne more popolnoma pregnati stresa iz svojega življenja. Lahko pa se naučimo, kako se z njim spopasti, da se umirimo. Ura ima funkcijo za vadbo dihanja. Uporabite jo, ko se morate umiriti in uravnavati svoje dihanje. Če želite še bolj sprostiti napete mišice, lahko uporabite funkcijo vibracijske masaže.

Vodoodporen

IP68**

Tako lahko uro uporabljate tudi med umivanjem rok ali na deževen dan.

Baterije

320 mAh

Z zmogljivo litijevo polimerno baterijo lahko pametno uro uporabljate dlje časa.

Oblikovanje

Moda

Tanko ohišje in odlična kakovost zaslona, odporna na praske.

Procesor

RTL8762DK

Inovativen procesor z visoko zmogljivostjo in nizko porabo energije.

Drugi so kupili

*Ne sprejemajte odločitev o svojem zdravju samo na podlagi rezultatov testov pametne ure. Za pridobitev natančnih meritev naj uporabniki merijo zdravstvene funkcije v mirovanju, tako kot pri običajnih medicinskih pripomočkih, in naj ne izvajajo meritev med vadbo, kajenjem ali pitjem alkohola. Pametna ura ni medicinski pripomoček, rezultati meritev pa so zgolj ilustrativni

** Standard IP68 dovoljuje temperaturo vode med +10 in +35 stopinjami Celzija in potapljanje do globine 1,5 metra za največ 30 minut. Ure ni mogoče uporabljati v vročih kopelih ali savnah, saj ni odporna na paro.

Maverick Rjava
100 Izdelkov

Podatkovni list

Merjenje pulza
Da
Merilnik krvnega tlaka
Da
Umerjanje merilnika krvnega pritiska
Ne
Pulzni oksimeter
Da
Termometer
Ne
Merilec EKG
Ne
Merjenje kakovosti spanja
Da
GPS
Ne
Kompas
Ne
Barometer
Ne
Višinomer
Ne
Sprejemanje in opravljanje klicev
Da
Vhod kartice SIM
Ne
Štoparica
Da
Minutni časovnik
Ne
Alarm/budilka
Da
Koledar
Ne
Kalkulator
Da
Barva
Rjava
Oblika
Okrogla
Zaslon
IPS 1,5", 485x485px
Velikost ovojnice
45x45mm
Debelina ovojnice
10mm
Celotna dolžina
260mm
Procesor
RTL8762DK
Baterija
320 mAh
Omrežje
-
Vgrajen pomnilnik
RAM 64KB + ROM 32MB
Vodoodporen
IP68
Vgrajen mikrofon in zvočnik
Da
Združljivost Bluetooth
od različice 4.0 in več
Združljiva platforma
Android in IOS
Namenska aplikacija
Wear Pro
Nastavitev datuma in časa brez telefonskega klica
Da
Garancija
24 mesecev
Vključeno
Pametna ura, priročnik v slovenščini in polnilni kabel

Posebna sklicevanja

ean13
5903949991338
close Nakupovalni voziček
close Nakupovalni voziček

Registracija novega računa